Новини

Ди Ви Съкровище НАГРАДИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ В ПЪРВИЯ ЗОНАЛЕН ФИНАЛ НА ДАНОНИАДА

20.04.2008

На 19 април (събота) се проведе първият зонален финал на националния детски футболен турнир Данониада 2008, чийто основен партньор тази година е детският взаимен фонд Ди Ви Съкровище.
 Отбори от ентусиазирани и талантливи малчугани от шест големи града на Североизточна България се състезаваха за двете първи места на зоналния финал в град Варна в оспорван и нелек двубой.
 Купите грабнаха домакините от Варна и отборът от Разград, с което си извоюваха възможността да премерят сили с най-добрите детски футболни отбори на България на финала на турнира Данониада, който ще се проведе в София в края на май т.г.  
 Финалистите в зоналния турнир получиха предметни награди от детския взаимен фонд Ди Ви Съкровище и моралната подкрепа на екипа от футболни запалянковци от Ти Би Ай Асет Мениджмънт, които с интерес следяха играта на младите таланти.
 Малките футболисти от морската ни столица и Разград ще бъдат сред дванайсетте отбора, които ще имат шанса да премерят сили на тазгодишния, единадесети по ред, турнир на Данониада и при победа да представят България на международния футболен турнир за купа Данон във Франция в края на лятото тази година.
Желаем им успех!