Новини

И ПРЕЗ 2016 СЛУЖИТЕЛИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩО ДРУЖЕСТВО ДИ ВИ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ ПРОДЪЛЖИХА ТРАДИЦИОННИТЕ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ИНИЦИАТИВИ „ПРОТЕГНИ РЪКА НА ДЕТЕ В НУЖДА“

30.11.2016

През 2016 г. реализирахме още две нови благотворителни кампании,  благодарение на задружните ни усилия! Успяхме да съберем малко над 2 000 лева лични и фирмени средства, които дарихме за закупуването на климатик за дечицата от Дневен център на АРДЕ  (Асоциацията на родителите на деца, страдащи от епилепсия) в град София. Там децата ще могат да получат специализираните дневни грижи, от които се нуждаят, предвид заболяването си. Също така, подпомогнахме лечението на прекрасното дете на наш бивш колега, което ще се проведе в Китай, където момиченцето има шанс да оздравее. Стискаме палци на малката Бориса и желаем кураж на нейните родители и близки!

Членове на семействата ни също се включиха в нашите добри инициативи – съпругът на наш колега дари на децата от Дневния център на АРДЕ дървени играчки, за да бъдат игрите им пълноценни и щастливи.